Versterking ontwikkelteam

Op 1 oktober hebben we twee nieuwe collega's welkom geheten. Bob van Ree is gestart als Manager Projectontwikkeling en Remco Winia als Senior Ontwikkelmanager. Beiden brengen veel expertise op het gebied van projectontwikkeling mee.

Bob van Ree was Directeur Stadsherstel Midden-Nederland NV; een dochterbedrijf van aandeelhouders Mitros en de Alliantie, dat onlangs onder zijn leiding met succes is verkocht. Hij heeft ruime ervaring in de projectontwikkeling, zowel bij marktpartijen (Proper Stok), gemeenten (Utrecht, Arnhem) als bij corporaties (Het Oosten, Kristal, De Key) en gaf eerder leiding aan de afdeling Ontwikkeling bij Mitros. Bob vormt sinds zijn komst samen met Jan van Barneveld (Directeur) en Ron Blomaard (Manager Projecten) het Managementteam van de Alliantie Ontwikkeling BV.

Remco Winia is afkomstig van Bouwinvest Real Estate Investors, waar hij verschillende functies heeft uitgeoefend in het ontwikkelmanagement en later ook bij het acquisitieteam van het Residential Fund. Daarvoor heeft hij een ruime ervaring in het vakgebied van zowel project- als ontwikkelmanagement opgebouwd bij IBC Vastgoed, de Maarsen Groep en MAB.

Jan van Barneveld: “We zijn verheugd over de komst van Bob en Remco. Met hun uitgebreide kennis en ervaring zijn zij een grote aanwinst voor ons bedrijf. Hiermee kunnen we onze ontwikkelkwaliteit en -capaciteit verder versterken en zullen zij een belangrijke bijdrage leveren aan onze doelstelling om in en rondom Amsterdam, Almere, Amersfoort en Hilversum mensen fijn en duurzaam te laten wonen, werken en recreëren.”

Bob van Ree   Remco Winia

Auteur
Karianne Goossens
Datum
09 oktober 2018
Deel dit bericht