215 nieuwe woningen in De Hoef

We kochten namelijk 215 woningen van ontwikkelaar ArthurArmstrong aan de Plotterweg op voormalig kantoorlocatie De Hoef. En dat is goed nieuws, want die woningen zijn ontzettend nodig! Midden 2024 begint VORM aan de bouw ervan en de oplevering staat gepland voor 2026. In De Hoef worden voormalige kantoren getransformeerd of herontwikkeld naar huur- en koopwoningen.

Het project aan de Plotterweg biedt een mix van woningtypen, waaronder 87 sociale huurwoningen, 83 woningen in het middensegment, 38 vrijesector woningen en 7 woonwerkwoningen. Van de vrije sector woningen worden er 30 verkocht. Door deze brede variatie aan woningen is het complex interessant voor zowel mensen met een lager inkomen als mensen met een middeninkomen. De toekomstige daktuin zorgt voor verbinding tussen de bewoners en natuur. Daarnaast krijgt biodiversiteit ook een mooie plek in het plan.

Jan van Barneveld, directeur bij de Alliantie Ontwikkeling: "We zetten ons in om kwalitatieve en betaalbare huisvesting te bieden aan mensen die hier het meest behoefte aan hebben. De overeenkomsten met ArthurArmstrong en VORM stellen ons in staat om de portefeuille van de Alliantie verder uit te breiden met een mooie mix aan duurzame nieuwe woningen voor onze doelgroep."

Auteur
Karianne Goossens
Datum
02 januari 2024
Deel dit bericht